HIF FITNESS

HOLDTRÆNING

HIF FITNESS

LÆS OM VORES SPÆNDENDE HOLD!

Velkommen til vores HIF Fitness holdside. Her kan du få et overblik over alle de spændende holdtræninger vi tilbyder. Der kommer løbende nye spændede holdtræninger til.

Alle er velkomne til at tage en ven, nabo, kæreste eller en du gerne vil se svede med 2-3 gange gratis. Efter 2-3 gange kan de allerede mærke mærke en lille forandring og ønsker forhåbentlig at fortsætte på holdet.

I fitness lokalet skal der bruges indesko, det er ikke tilladt at bruge udesko og strømpefødder.

Du er velkommen til at tage dit barn med til træning, bare husk at tage dem med hjem igen 😀

HØJ INTENSITET 

FitDance

Kom og få et skud energi til FitDance i Hjertinghus. Til FitDance skrues der godt op for musikken og der danses til Rie’s spændende koreografier, som byder på alt fra styrkeøvelser og høj puls til latinamerikanske trin og hjernegymnastik.

Er du bekymret for, om du kan følge med eller om hofterne er smidige nok? Tøv ikke – til FitDance er det nemlig plads til alle! 

60 min

500 Kalorier

SMIDIGHED

Hatha Yoga

Hatha er den mest udbredte yogaform i vesten og kan betegnes som “klassisk” Yoga.
Hatha består af yogastillinger (asanas), åndedrætsøvelser (pranamaya) og meditation (dhyana). Hatha foregår i et langsommere tempo, med fokus på de enkelte stillinger.

På vores Yoga hold kan du forvente en time med fokus på balance, smidighed og styrker – i kroppen og mentalt. Vi glæder os til at se dig.

60 min

220 Kalorier

ENERGISK OG ATLETISK

LES MILLS BODYATTACK®

BODYATTACK® er en energisk og atletisk klasse, som fokuserer på konditionstræning, muskeludholdenhed og funktionel træning. Sportsinspirerende bevægelser som løb, lunges og hop kombineres med styrkeøvelser, som er tilpasset den motiverende musik.

BODYATTACK® er et intervaltræningshold med to pulstoppe. Hver sang har et unikt træningsfokus og udfordrer din kondition, udholdenhed og styrke.

60 min

555 Kalorier

SIMPEL OG EFFEKTIV

LES MILLS CORE™

CORE™ er en simpel og effektiv holdtræningstime, som er særligt udviklet til at styrke kernemuskulaturen, som inkluderer mave, ryg og baller. Det er videnskabeligt bevist, at CORE™ styrker både den indre og ydre kernemuskulatur.

En halv times CORE™ er alt du behøver for at få et udfordrende og effektivt træningspas. Timen kan varieres.

30 min

180 Kalorier

TRÆNING FOR HELE KROPPEN

LES MILLS BODYPUMP®

BODYPUMP® er den ideelle træning for enhver der ønsker at blive slank, tonet og fit – hurtigt! Ved hjælp af lette til moderate vægte, samt mange gentagelser, giver BODYPUMP® dig en træning for hele kroppen og hvor du forbrænder op til 540 kalorier.

Du forlader BODYPUMP® med en følelse af at være blevet gennemarbejdet, motiveret og udfordret – og klar til at komme tilbage efter mere!

60 min

540 Kalorier

KAMPSPORTINSPIRERET

LES MILLS BODYCOMBAT®

BODYCOMBAT® er kampsportsinspireret konditionstræning for hele kroppen til kraftfuld og inspirerende musik. Ved hjælp af slag og spark, styrker du din krop, samtidig med at du forbedrer din kondition og core-styrke.

Din BODYCOMBAT®-instruktør coacher og motiverer dig igennem klassen for at udfordre og løfte din træning til næste niveau.

60 min

540 Kalorier

HØJINTENSIV INTERVALTRÆNING

LES MILLS GRIT®

GRIT® er højintensiv intervaltræning (HIIT). Det er kort og intensiv træningsform, hvor motivationen kommer fra at udfordre dine fysiske og mentale grænser. Klassen er bygget op af intervaller, hvor målet er at give sig maksimalt i hvert eneste interval.

GRIT® undervises af vores inspirerende instruktører. Holdets sammensætning varierer fra release til release.

30 min

320 Kalorier

STYRKEØVELSER FOR HELE KROPPEN

Stram op

Holdet er for alle aldre og niveauer, med og uden skavanker. Stram op er for dig, der gerne vil have pulsen op, være stærkere, arbejde hele kroppen igennem og tid til at arbejde med en muskelgruppe af gangen. Vi har det sjovt og nyder det skønne fællesskab.

Du har en underviser som følger din udvikling, samt er opmærksom på dine udfordringer. Det hele er krydret med funktionelle øvelser og anderledes øvelser.

60 min

? Kalorier

INTELLIGENT CYCLING

Telesikring Spinning

Det er fantastisk god motion, som får forbrændingen op og giver god energi. Kom og vær med – morgentimerne er noget helt særligt, hvor vi skyder dagen igang med sved på panden, men også aften og weekend

Telsikring Spinning er altid en fest med god musik og godt humør.
Ses vi?

45-50 min

450 Kalorier

TRÆNING FOR HELE KROPPEN

Yin Yoga

Yin yoga er en yogaform der nærer os med sin mere feminine tilgang til yoga. Yin yoga handler ikke om at oparbejde styrke og stærke muskler, men snarere om at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads.

Hver øvelse kan holdes i alt fra tre til ti minutter. Der skabes herved plads i bindevævet og det vil langsomt blive længere og stærkere

75 min

220 Kalorier

FITNESS HOLDPLAN

KOMMENDE 7 DAGE