Om Klubben

Kom og spil Tennis i Hjerting. Alle kan være med

Velkommen til HIF Tennis! Vores klub blev grundlagt i 2005 og har hjemme på tennisbanerne ved Hjertinghus. Vi har adgang til gode faciliteter på stedet, herunder en café, omklædningsrum med bad, toiletter og vores depotrum.

Vores tre tennisbaner, to af hvilke er grusbaner, mens den sidste er en kunstgræsbane med lys, der kan anvendes året rundt, giver masser af muligheder for at finde spilletid. Vi har mange forskellige træningsmuligheder, både for børn og voksne. Vi tilbyder også skumtennis udenfor sæsonen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i klubben og hjælpe dig med at forbedre dit spil!

“Har du først haft en ketsjer i hånden og oplevet suset ved at ramme bolden perfekt, risikerer du at miste dit hjerte. Til tennis. Til klubben. Til fællesskabet.”

Claus Jensen

Formand, HIF Tennis

Sådan tilmelder du dig tennis

2024 sæsonen starter snart, og tilmeldingen er åben. Her er en hurtig guide der hjælper dig godt i gang, så du kan få dig eller dit barn meldt ind og på det rigtige hold. For at booke baner og...

Jeg har prøvet tennis, og jeg kan li’ det!

Fra uge 9 til og med uge 13, inviterer tennisafdelingen børn fra en af de lokale børnehaver til 'Tumlinge Tennis'. Det foregår hver mandag i hallen ved Hjertingklubben. Børnene får en flyer med...

Skumtennis for alle

Udesæsonen er ved at være ovre, og inden længe lukkes grusbanerne. Det betyder der kun er kunstgræsbanen tilgængelig, indtil engang i foråret. Men frygt ej! Hjerting IF Tennis har en masse...

Ny teamshop

Vi i tennisbestyrelsen er glade for at løfte sløret for et nyt samarbejde mellem Sport24, Adidas og klubben! I samarbejde med Sport24 har Hjerting IF Tennis nemlig fået sin helt egen teamsshop med...

Hvad er drop-in?

Drop-in er en form for social tennis spil, hvor man møder op uden makker eller modstander og spiller med de der kommer på dagen. Der spilles forskellige spil, samt single og double, alt efter...

Familietennis – sjov og legende tennis for børn og forældre!

Hjerting IF Tennis er stolte over at introducere to nye hold i 2023: Tennis Tumlinge for 3-5 årige og Familietennis for børn i alderen 6-10 år sammen med deres forældre. Begge hold er designet til...

HIF tennis

SENESTE NYHEDER

Tennis Drop-in

KOM OG SPIL MED OS!

Drop-in tennis er en social form for tennisspil, hvor man ikke behøver en forudbestemt makker eller modstander. Spillerne møder op og spiller med de andre spillere, der er til stede på dagen. Både single og double kampe spilles afhængigt af antallet af deltagere.

Dette er en sjov og afslappet måde at spille tennis på, og det giver også en god mulighed for at møde andre medlemmer af klubben, uanset deres niveau.
Som medlem af Hjerting IF Tennis har du desuden mulighed for at spille i vores venskabsklubber på deres drop-in aftner.
Venskabsklubberne er: Guldager, Esbjerg, Bramming og Ribe.

Hvis du vil nyde en god og hyggelig omgang tennis, så kom endelig ned og spil med.

Kurt vil være klar til at byde dig velkommen Tirsdage kl. 18:00 og Lørdage kl. 10:00. Vi ses!

Klubbens Hold

TILMELD DIG ET AF VORES HOLD

Tennis Tumlinge

Tennis svar på forældre / barn holdet

Et sjovt og legende forældre/barn tennishold for børn i alderen 3-5 år. Vi bruger tennisbolden og andre redskaber, såsom hula-hop ringe og balloner, til at træne børnenes koordination, balance og motoriske færdigheder.

Læs mere

Familietennis

Motion for dig og dit barn

Efter en fælles opvarmning vil børnene og forældrene blive delt op. Børnene vil have en legende træning, hvor de vil lære de grundlæggende teknikker og spille med andre børn på holdet. Forældrene vil få grundlæggende tennis træning, hvor de vil lære de samme teknikker som børnene og øve dem på en mere voksenorienteret måde.

Læs mere

60+ Tennis

Tennis for de modne

Tennishold i lidt roligere tempo. Der spilles med de fremmødte i blandede hold, efterfølgende spiser vi en bid brød sammen .

Læs mere

Stærke kompetencer

MØD VORES TRÆNERE

Cecilia Zillo

Cecilia Zillo

Familietennis

 

Cecilia står for Tennis Tumling og Familietennis holdene, hvor hun sørger for god energi og masser af sjov!

Janus Jørgensen

Janus Jørgensen

Cheftræner

 

Janus er træner for ungdomsholdet og U10, og så træner han også de nye voksne på Familietennis.

Claus Jensen

Claus Jensen

Formand & TRÆNER

 

Klubbens formand, Claus, introducere gerne nye spiller for sporten, og ses også ofte til både børnetennis og 60+.

Hvorfor vælge os

Fokus på hver elev, og mulighed for individuel vækst

Med klubbens 2 grusbaner og ene kunstgræsbane, er der rig mulighed for masser af spil. Og de mange hold tilbud sørger for der altid nogen at spille med. Vores børnetræning og fokuseret juniortræning, giver dit barn muligheden for både sjov og god teknisk træning.