HIF Tennis

Kontakt Os

KONTAKT

Velkommen til vores Tennis kontaktside. Her finder du kontaktinfo og oftest stillede spørgsmål.
Er der noget du ikke kan finde svar på her, er du altid velkommen til at kontakte os, enten på telefon eller send en mail.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med sportslig hilsen

Claus Jensen

Claus Jensen

Formand

 

Storegade 43B
6855 Outrup

Tlf. 60 83 16 60

HIF TENNIS

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan bliver jeg medlem?

Gå ind på vores tilmeldingsside her og vælg det type kontingent du vil have. Udenfor sæsonen vil det være muligt at tilmelde sig mini-tennis, som er indørs tennis med skumbolde.

Hvor meget koster det at leje en bane?

For medlemmer er det gratis at booke baner, alle ugens dage. Er du ikke medlem, men ønsker at spille på vores baner koster det 125kr i timen.

Hvordan booker jeg en bane?

Når du er tilmeldt medlem kan du gratis booke bane ved at gå ind på vores banebooking side her. Er du ikke medlem, men ønsker at booke en bane kan du bruge vores pay and play booking

Hvordan kommer jeg ind på anlægget?

Når du er tilmeldt medlem får du tilsendt en kode til anlægget, denne taster du ind på adgangspanelet ved banerne efterfulgt af #. Det samme gælder ved pay and play booking, her får du tilsendt en tidsbegrænset kode, hver gang du booker bane.

Hvordan finder jeg andre at spille med?

For at finde andre at spille med kan du tilmelde dig vores spillerbørs. Det er en liste af andre medlemmer der har meldt sig til for at blive kontakt til kamp. Alternativt har vi drop-in hver torsdag og søndag, hvor man bare møder op og spiller med de fremmødte. Det er Tirsdage fra 18-skumring og Lørdage fra 10-12.

Kan jeg købe en ketcher hos jer?

Ja! Vi tilbyder ketsjere til alle aldre, kontakt formanden via overstående metoder eller via kontaktformularen.

Kan mit barn lære at spille tennis hos jer?

Ja, vi tilbyder både almindelig børnetræning og fokuseret junior træning, når vi er i udendørs sæson. Under indendørssæsonen tilbyder vi mini-tennis, som er indendørs tennis med skumbolde.