Om Hjertinghus

Hele Hjertings Sport og Kulturhus

Hjertinghus danner rammen om mange forskellige aktivitetsmuligheder. Der er adskillige omklædningsfaciliteter for fodbold og tennis der også kan bruges til andre udendørs aktiviteter.
Med HIF Fitness i huset er der rig mulighed for at styrke kroppen, samt at deltage i fitness aktiviteter inklusiv spinning, yoga, fitdance og Les Mills.

Huset indeholder to store aktivitetsrum der kan bruges til folkedans, foredrag, holdtræning, E-sport, yoga, bridge, fællesskab osv. Her sætter kun fantasien grænser.
Vi har mødelokaler der kan opdeles så de kan bruges til både store og små møder.
Huset indeholder også café og køkkenfaciliteter som giver mulighed for køb af drikkevarer og sunde små snacks. Ved større bespisninger anbefales det at maden kommer udefra og bliver anrettet i køkkenet.

Ønsker du at benytte Hjertinghus til dit arrangement, så kontakt os endelig

OPHOLD PERSONER

AREAL INDENDØRS M2

LOKALER TIL LEJE

Hjertinghus

LOKALE OVERSIGT

Aktivitetssale

De to lyse sale med gulv til loft vinduer er velegnet til kulturelle arrangementer, mindre koncerter, foredrag, stormøder mm. Individuelt er de  80m2, men skillevæggen kan foldes sammen så man kan benytte sig af alle 160m2. Det er her HIF Fitness afvikler deres hold tilbud, bla. Yin Yoga, Telesikring Cycling og adskillige Les Mills hold. HIF Bordtennis og HIF Gymnastik benytter sig også fast af lokalerne.

Mødelokaler

Mødelokalerne i Hjertinghus er velegnede til møder og mindre kurser. Der er plads til 7 personer i det lille mødelokale og 18 personer i det store.

Omklædningsrum

Omklædningsrummene er perfekte til dit hold, så de er kampklar når det gælder. Vi har fire holdomklædninger, med bad og udgang direkte ud til banerne. Det er her HIF Fodbold gør sig klar ved hjemmebanekampe, og tager imod deres modstandere. Hjertinghus har ligeledes to dommeromklædninger.

Café

Den 62m2 store cafe i Hjertinghus, med tilhørende køkken, er ofte ramme til hygge efter holdtræning, med friskbagte boller og kaffe/te. Der er også mulighed for at købe varm chokolade eller en kaffe i automaterne, samt sodavand og proteinbarer.

Fitness

HIF Fitness lejer en stor del af huset, til deres spritnye fitnesscenter. Her er der 28 forskellige træningsstationer, som giver rig mulighed for at træne alle muskelgrupper. Og de 32 instruktører står klar til at hjælpe dig i gang. Lær mere på HIF Fitness siden.

Huset er klar til udlejning

Priser

Udlejning til arrangementer af forskellig karakter afregnes før arrangementet efter nedenstående priser.

Vi bygger endnu

FREMTIDSPLANER

Selvom Hjertinghus stod færdigt i 2020, betyder det ikke byggeriet stopper. Der er planlagt et lækkert udeområde, med bevægelseskorridor mellem tennis og padelbanerne, der vil danne social ramme for Hjertings borgere.

Herunder kan du hente vores helhedsplan og se en kort video, der viser nogle af de tanker og håb vi har for stedet.

Tak til Martin Kofoed fra 3D-Vizual for den flotte video.