05
apr 2023
Skrevet af: Janus Jørgensen
Familietennis – sjov og legende tennis for børn og forældre!

Hjerting IF Tennis er stolte over at introducere to nye hold i 2023: Tennis Tumlinge for 3-5 årige og Familietennis for børn i alderen 6-10 år sammen med deres forældre. Begge hold er designet til at være en sjov og aktiv oplevelse for hele familien!

Tennis Tumlinge for de 3-5 årige er tennis svar på forældre/barn holdet og en legende og kreativ træning, hvor vi bruger tennisbolde, hula-hop ringe og balloner og meget mere til at træne børnenes koordination, balance og motoriske færdigheder. Vores trænere vil sørge for, at alle har det sjovt, og det er en fantastisk mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen med dit barn på tennisbanen. Det kræver kun medlemskab for barnet.

Familietennis for børn i alderen 6-10 år og deres forældre er også en unik oplevelse. Efter en fælles opvarmning vil børnene og forældrene blive delt op i grupper, hvor børnene vil have en legende træning og lære de grundlæggende teknikker, samtidig med at de spiller med andre børn på holdet. Forældrene vil få grundlæggende tennis træning, hvor de vil lære de samme teknikker som børnene, men øvet på en mere voksenorienteret måde. Der kræves ingen forudgående tenniserfaring for at deltage, så det er en fantastisk mulighed for både nybegyndere og erfarne tennisspillere. Her kræves medlemskab for både barn og forældre, eller et familiemedlemskab.

Tilmeld dig og dit barn til et af Familietennis tilbuddene hos Hjerting IF Tennis i 2023 og oplev en sjov og aktiv træning, hvor I kan styrke børnenes motoriske færdigheder, skabe gode minder og have det sjovt sammen på tennisbanen!

Lær mere her