29
maj 2022
Skrevet af: Thomas Vohs-Ahlers
Sejr på Blue Water Arena!

U15 Pigerne viste hvordan man vinder på EfB’s flotte hjemmebane. 7. sejr ud af 7 mulige og en klar førsteplads i rækken.

 Pigerne var blevet udvalgt til at spille på Blue Water Arena i dag, på fodboldens festdag.

I sæsonens 7. kamp var det er stærkt hold fra Bramming B, der skulle besejres. Pigerne kæmpede hårdt og vandt fortjent, mod et godt kæmpende Bramming hold. Cecilia Nielsen scorede kampens eneste mål lige inden pausen.

God stemning i vores fanafsnit
. Der var god stemning på HIF / SSK fanafsnittet, hvor der blev heppet og vajet med flag. I eftermiddag samles mere end 100 personer: Spillere, forældre & fans af pigerne til spisning og hygge.

Fantastisk samarbejde og nye venskaber
HIF/SSK U15 piger er et samarbejde mellem Hjerting IF Fodbold og Sønderris SK som vi startede i vinteren. Pigerne havde et ønske om at spille 11 mands og derfor valgte vi at lave et fælles 11-mandshold med Sønderris SK.

Selvom det var 2 hold der tidligere har været hinandens modsstandere, fandt pigerne hurtigt hinanden og der er allerede blevet knyttet mange gode nye venskaber. Det fælles trænerteam arbejder stærkt sammen og begge klubber har god forståelse for hinanden.

Fodboldfest
Tak for invitationen til Sport & Event park til denne fodboldfestdag. Det var en kæmpe oplevelse for vores piger. Hjerting IF Fodbold bakker gerne op en anden gang.

HIF / SSK U15 Piger