HIF FODBOLD BØRN

Et godt fællesskab med sunde og glade børn!

Alle børn skal mærke hvad det betyder at være en del af et Fællesskab. Hos HIF Fodbold går vi op i det sociale og har fokus på det enkelte barns behov og udvikling. Der er plads til alle, uanset alder og niveau, og ambitionen er at alle børn skal have gode positive oplevelser hver gang de spiller fodbold.

Vi er en klub der husker respekten for hinanden, uanset om det er vores egne spillere, forældre, modstandere, trænere, tilskuere eller dommere. Fairplay er en af vores værdier, det er en fælles sag og er evigt aktuelt også for børn i alle aldre.

 

“Det skal være glæde og leg, der styrer udviklingen i børneårgangene.”

Thure Rasmussen

Bestyrelsesmedlem & Trinleder Børn, HIF Fodbold

2019

SMÅ
FØDDER

Mix

2018

MIX
U5

3-mands

2017

MIX
U6

3-mands

2016

DRENGE
U7

5-mands

2015/2016

PIGER
U7/U8

5-mands

2015

DRENGE
U8

5-mands

2014

PIGER
U9

5-mands

2014

DRENGE
U9

5-mands

2013

PIGER
U10/U11

7-mands

2012

DRENGE
U10

7-mands

HIF FODBOLD BØRN

KONTAKT OS

Velkommen til HIF Børn

 

Mit navn er Thure Rasmussen, jeg er forælder, børnetræner og sidder i vores fodboldbestyrelse med ansvar for vores børneafdeling. Børneafdelingen er den største afdeling i HIF Fodbold. Fra Små Fødder og op til U8 træner vi typisk ved Hjerting Skole ved siden af svømmehallen og fra U9 oppe ved Hjertinghus.

HIF Fodbold er en breddeklub som har plads til alle børn på alle niveauer. Vi prioriterer at alle børn er en del af fællesskabet og skal syntes at det er sjovt at komme til fodbold.

Alle vores trænere får løbende tilbudt uddannelse i samarbejde med DBU, der er tilpasset niveau og årgang, samt vi indhenter årligt børneattest på alle vores trænere og ledere.

Hvis der er spørgsmål har vi en sektion her på siden med ofte stillede spørgsmål, som vi løbende opdaterer og i er også altid velkommen til at ringe eller skrive.

Vi glæder os til at se jer ude på banerne.

 

Med sportslig hilsen

Thure Rasmussen

Bestyrelsesmedlem / Trinleder Børn

Thure Rasmussen

Thure Rasmussen

Trinleder Børn

Tlf. 29 88 76 33

HIF FODBOLD BØRN

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad koster det at spille Fodbold i HIF ?

På vores side bliv medlem på nedenstående link, kan man se de aktuelle priser for at spille fodbold i HIF. Vi sammenligner årligt kontingentpriser med vores naboklubber Tarp, Sønderris, SGI og EfB og tilpasser hver sommer op til den nye sæsonstart i efteråret. Set på tværs af alle årgangene ligger vores prisniveau i den billigere ende. Bemærk at der kan være stor forskel på strukturen, nogen klubber har månedsbetaling samt ekstra betaling for vintersæsonen.

I HIF Fodbold har vi som minimum halvårlig betaling, da vi mener det er mest fair overfor spillere, trænere og klub, så man kender sit spillermateriale i den indeværende sæson.

Hvis man har forslag eller input til kontingent struktur er man meget velkommen til at skrive til fodbold@hjertingif.dk

I øjeblikket er vores Klubhjælp til debat. Klubhjælp er en rabat på 500kr. man får tilbage hvis man bidrager med 5-6 timer frivviligt arbejde i klubben om året. Klubhjælp blev lavet for nogen år tilbage, da man havde svært ved at få hjælpende hænder. Vi har idag så mange der bidrager til klubben og derfor er spørgsmålet om klubhjælp overhovedet er nødvendig.

Bliv Medlem – Se priser

Kan man komme og prøve uden man skal betale kontingent ?

Ja det kan man. I HIF får alle et tilbudt 1 måneds gratis prøvetræning du skal blot registrere dig på nedenstående link under GRATIS prøvetræning.

1 Måned GRATIS prøvetræning

 

 

Hvilke hold kan man spille på ?

I HIF Fodbold har vi inddelt vores årgange i 3 hovedgrupper:

Under hver af ovenstående sider får man adgang til de enkelte hold under hver gruppe. Det kan variere fra år til år hvilke hold der er til tilgængelige, men vores ambition er at alle aldre skal have en god fodboldoplevelse i Hjerting, uanset om man er dreng eller pige.

 

Kan man spille fodbold som pige i HIF ?

I HIF har vi meget fokus på pigefodbold. I børneårgangene har vi rigtig mange piger der spiller fodbold samt gode Ungdoms-/Seniorhold.

Fra Små Fødder op til U7 er vores hold blandet med piger og drenge og fra U8 kører vi rene pigehold.